Καλάθι  

Χώρις προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Κατηγορίες

Αποστολές - Mεταφορικά:

Αποστολές

Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την ACS courier (www.acscourier.net) σε όλη την Ελλάδα.

** Eξαιρούνται οι μη προσβάσιμες περιοχές (δυσπρόσιτες) όπου η παράδωση καθυστερεί περισσότερο και γίνεται μόνο μέσω ταχυδρομείου ΕΛΤΑ κατόπιν συννενόησης με τον πελάτη.

 

Έξοδα Αποστολής

  • Για αποστολή στην Ελλάδα και παραλαβή στην διεύθυνση παραλήτπη με προπληρωμένη μέθοδο (Κάρτα / Τράπεζα ή Paypal) η χρέωση είναι 3,00 ευρώ.

  • Για αποστολή στην Ελλάδα και παραλαβή στην διεύθυνση παραλήτπη με πληρωμή μετρητοίς (Αντικαταβολή) η χρέωση είναι 6,00 ευρώ.

  • Σε όλες τις αποστολές παρέχεται αριθμός αποστολής (Tracking Number) μέσω email και μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας στο site της μεταφορικής εταιρείας.(www.acscourier.net) 

  • Στην περίπτωση των επιστροφών, το κόστος αποστολής επιβαρύνει την εταιρεία σε περίπτωση λάθους ή προβληματικού προϊόντος. Στην περίπτωση όμως, που μία παραγγελία αποσταλεί στα μεγέθη και σχέδια τα οποία ζητηθεί, και επιστραφεί πίσω για αλλαγή μεγέθους ή σχεδίου το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη.

 

Ημερομηνίες και ημέρες παράδοσης

Από τη στιγμή που επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας σε 1 εργάσιμη ημέρα γίνεται η αποστολή της παραγγελίας σας, αφού έχετε ενημερωθεί τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

  • Εντός Ελλάδας οι παραδώσεις γίνονται εντός 3 εργάσιμων ημερών στην διέθυνση του παραλήπτη.(εξαιρούνται οι μη προσβάσιμες περιοχές (δυσπρόσιτες) όπου η παράδοση καθυστερεί περισσότερο και γίνεται μόνο μέσω ταχυδρομείου ΕΛΤΑ κατόπιν συννενόησης με τον πελάτη)

Παραγγελίες οι οποίες πραγματοποιούνται κατα την διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα αποστέλονται την Δευτέρα, αφόσον έχουν επιβεβαιωθεί.