Καλάθι  

Χώρις προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Κατηγορίες

Αποστολές - Mεταφορικά:

Αποστολές

Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την AIOLOS Courier σε όλη την Ελλάδα

και τον υπόλοιπο κόσμο με τα ΕΛΤΑ. 

Έξοδα Αποστολής


  • Για αποστολή στην Ελλάδα με όλους τους τρόπους πληρωμής η χρέωση είναι 6,00 ευρώ.

  • Για αποστολή εκτός Ελλάδας (εξωτερικό) και ΜΟΝΟ με προπληρωμένη μέθοδο (Κάρτα / Τράπεζα ή Paypal) η χρέωση είναι 7,00 ευρώ.

  • Σε όλες τις αποστολές παρέχεται αριθμός αποστολής (Tracking Number) μέσω email και μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας στο site της μεταφορικής εταιρείας. ( aioloscourier.gr και elta.gr ) 

  • Στην περίπτωση των επιστροφών, το κόστος αποστολής επιβαρύνει την εταιρεία σε περίπτωση λάθους ή προβληματικού προϊόντος. Στην περίπτωση όμως, που μία παραγγελία αποσταλεί στα μεγέθη και σχέδια τα οποία ζητηθεί, και επιστραφεί πίσω για αλλαγή μεγέθους ή σχεδίου το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη.

 

Ημερομηνίες και ημέρες παράδοσης

Από τη στιγμή που επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας σε 1 εργάσιμη ημέρα γίνεται η αποστολή της παραγγελίας σας, αφού έχετε ενημερωθεί τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

  • Εντός Ελλάδας οι παραδώσεις γίνονται εντός 2 - 4 εργάσιμων ημερών στην διέθυνση του παραλήπτη.(εξαιρούνται οι μη προσβάσιμες περιοχές (δυσπρόσιτες) όπου η παράδοση καθυστερεί περισσότερο.

  • Εκτός Ελλάδας (εξωτερικό) οι παραδώσεις γίνονται εντός 10 - 20 εργάσιμων ημερών στην διέθυνση του παραλήπτη.

Παραγγελίες οι οποίες πραγματοποιούνται κατα την διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα αποστέλονται την Δευτέρα, αφόσον έχουν επιβεβαιωθεί.